fbpx

CURSE Germania - Romania de COLETE SI AUTO PE PLATFORMA

Firma noastra a luat ființă în anul 2014, având ca obiect principal de activitate Curse Germania – Romania de persoane precum și transportul ocazional de colete sau marfuri pe ruta Romania – Germania si retur.
Incepând din anul 2015 activitatea noastră a fost extinsă la: transporturi rutier de persoane prin curse Germania  – Romania  regulate și speciale, transport de colete, dar si transport pe platforma de autoturisme sau utilaje agricole pe ruta ROMANIA – GERMANIA si retur.
Firma dispune de o logistică bună, de personal cu experientă, factori care asigură o calitate foarte bună a serviciilor prestate și un număr din ce in ce mai mare de clienți.
Societatea iși construieste o noua identitate, stabilindu-și ca valoare de baza orientarea față de nevoile clientului, fapt reflectat prin servicii de înaltă calitate, investiții și dotări tehnice corespunzatoare și respectul sincer in raportul cu clienții și partenerii .

Curse Germania – Romania Ieftin

Efectuam transport de marfă Romania – Germania și Transport persoane Romania – Germania , intern și internațional la prețuri fără concurență, în condiții de siguranță și confort, la cele mai bune standarde europene, necesitățile și exigențele clienților noștrii fiind prioritatea noastră.

Eficientizăm soluțiile de transport Romania – Germania și optimizeazăm costurile punând la dispoziție personal specializat, si microbuze cu toate dotările necesare : aer condiționat pentru fiecare scaun, sisteme de încâlzire moderne, instalații audio și difuzoare, CD Player cu microfon de conferință, lămpi de iluminat la fiecare rând de scaune, loc de bagaje,
Conducătorii auto sunt competenți, cu experiență, dețin atestate profesionale în domeniu.
O parte a activițății noastre o reprezintă cursele ROMANIA – AUSTRIA – GERMANIA cu program regulat dupa cum urmeaza :

Plecari Romania – Germania – Miercurea / Joia

Plecari Germania – Romania – Sambata / Duminica

Dorim să ne extindem activitatea în acest domeniu și suntem permanent în căutare de noi colaboratori.

Curse Germania - Romania de Persoane - Colete - Auto pe platforma