Despre noi

   Daca sunteti interesat de oricare din serviciile noastre,
asteptam apleul dumneavoastra !

Despre noi

TRANS-SPEED

Suntem societate ce activeaza in domeniul serviciilor de transportalcatuita dintr-o echipa dinamica si cu experienta, ce are ca scop satisfacerea cerintelor cele mai exigente ale clientilor nostri. Serviciile de transport oferite sunt de cea mai buna calitate si respecta cele mai inalte standarde de profesionalism si calitate.

TRANS SPEED este cea mai importantă agenție de transport din zona de sud-est a țării.

Înființată în 2001 , TRANS-SPEED a crescut alături de clienții ei, ajungând, în prezent, să fie capabilă să înțeleagă și apoi să satisfacă orice nevoie a dumneavoastră in materie de transport persoane, colete sau auto pe platforma.

Rețeaua noastră în continuă expansiune ne permite să oferim cele mai mici prețuri de pe piață, totul la cel mai înalt nivel de calitate. Principalul serviciu pe care îl oferim este reprezentant de transportul cu microbuze moderne de la adresa la adresa, grație rețelei noastre extrem de bine pusă la punct.

TRANS-SPEED mai ofera si alte servicii precum :

Transport turistic transport aeroport sau inchirieri microbuze, platforme sau remorci in regim RENT-A-CAR
Societatea noastra va ofera spre inchiriere microbuze cu o capacitate de transport de 21 sau de 9 locuri , dotate cu sistem de incalzire auxiliar tip webasto, aer conditionat, scaune tip turist, sistem audio HI-FI, spatiu mare pentru bagaje.

Pe viitor, compania intentioneaza asigurarea unor servicii complete clientilor sai, precum si dezvoltarea de activitati conexe transportului de persoane, care sa contribuie la sporirea eficientei, dar si la reducerea costurilor operationale si cresterea continua a nivelului serviciilor.

Infiintare
2001

Infiintare Firma

In anul 2001 a luat nastere societatea- reprezentata de TRANS-SPEED

2012

Microbuze

A achizitionat 3 microbuze moderne de ultima generatie pentru comfortul si siguranta clientilor

PRESENT

Avantajele trans-speed

In prezent avem posibilitatea de a pune la dispozitia clientilor 5 microbuze moderne, de ultima generatie, pe diverse rute , in functie de necesitatile clientilor. Echipa noastra este formata din profesionisti cu o vasta experienta in activitatea de transport si logistica. Activitatea de transport este coordonata de catre personalul nostru din cele doua puncte de lucru din Romania. Acestia urmaresc permanent relatia sofer - client, pastrand constant legatura in ceea ce priveste stadiul calatoriei.

Microbuzele noastre..

Conditii optime de transport cu microbuze moderne

Dispunem de o flota proprie de microbuze moderne, conduse de o echipa de conducatori auto profesionisti cu vasta experienta in transportul de persoane – adaptabile celor mai diverse cerinte de transport persoane, iar in urma cu putin timp am achizitionat mai multe microbuze in vederea dezvoltarii activitatii si ridicarea calitatii serviciilor oferite clientilor nostri.

CONTACTATI-NE

Pentru detalii cu privire la transport si serviciile oferite de noi sau pentru REZERVARI

TOP
Telefon 0785 106 050
Whatsapp