Transport Belgia

Compania de transport persoane Belgia – TRANS-SPEED, pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu
si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Belgia, curse regulate cu plecare din Romania.

Romania - Belgia si Retur la destinatie

Rezervare gratuita. Doar telefonic. Fara plata in avans.

Cursele zilnice de transport persoane Romania Belgia si retur se realizeaza cu autocare si microbuze moderne. Detinem o flota de microbuze Mercedez-Benz , clasificate 3 si 4 stele in materie de siguranta si confort, dotate cu aer conditionatscaune comode si rabatabile, WI-FI pe toata durata calatoriei.

TRANS-SPEED
agentie cu personal dedicat special pentru rezervari

KdgTravel este o agentie cu personal dedicat special pentru rezervari bilete – primesti toate informatiile de care ai nevoie pentru calatoria ta. Transport Persoane Romania Belgia.

Curse Sigure catre Belgia

Pe langa situatiile urgente va stam la dispozitie cu cele mai complexe solutii de transport persoane Romania Belgia cu microbuzul in fiecare zi sau curse regulate cu autocarul. <br>

Cu cat ne contactati mai repede si va exprimati dorinta de a cumpara un bilet transport persoane Romania Belgia, iar data calatoriei este mai indepartata de data curenta cu atat mai multe variante pentru cursa autocar Belgia sau transport microbuz Romania Belgia va putem oferi si va putem indruma sa o achizitionati pe cea mai potrivita nevoilor dumneavoastra.

Va multumim si va dorim calatorii placute alaturi de TRANS-SPEED!

Efectuam transport door-to-door de colete, pachete, bagaje, valize si alte obiecte personale.

Transportul persoanelor din Romania – Belgia se face cu microbuzul, ce detine echipament necesar care asigura o calatorie placuta.

TRANS-SPEED este o companie autorizata pentru transporturile mașinilor pe remorca din Belgia

TOP
Telefon 0785 106 050
Whatsapp